Bejelentés


Happy Bees-BALATON mini Méhészet ”A méz tömény napsugár, sűrű cukor, kacagó szeretet


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


MÉHÉSZETI TURIZMUS A DÉL-BALATON PARTJÁN


A 2021-es évben a járványügyi helyzetre való tekintettel a méhészet látogatása bizonytalan ideig szünetel! Érdeklődni a megadott elérhetőségeken lehet! Megértésüket köszönjük!


KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

Május elejétől Július végéig hatalmas szeretettel várjuk a Balatonföldváron található Happy Bees-BALATON mini Méhészetünkbe, ahol mézkóstolóval egybekötött interaktív előadás keretein belül megtudhatják, hogyan kerül a BALATONI méz az asztalra és megismerkedhetnek a méhek csodálatos és rejtelmes világával. Előzetes bejelentkezés alapján, heti egy alkalommal, hétfői napokon 10:00 órától 16:00 óráig 1 órás feledhetetlen élményt adunk a méz mellé! Méhészetünk 3 éves kortól mindenki számára nyitva áll, minden korosztálynak tudunk érdekességgel szolgálni.


A méhészet 3 éves kortól 18 éves korig szülői beleegyezéssel és kísérő  felőtt felügyelete mellett látogatható!                                                            Méhészetünk 18 éves kor felett kizárólag saját felelőségre tekinthető meg!


Ha kíváncsi a méhek csodás világára, vagy a méz szerelmese, itt biztosan megtalálja a számításait!

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK, AVAGY HOGYAN VISELKEDJÜNK A MÉHEK KÖZT!

A méhektől nem kell félni, de jó, ha tudjuk, hogyan viselkedjünk a közelükben. A méhek különösen érzékenyek az erős illatokra, így érdemes kerülni a parfümök és erős dezodorok előzetes használatát, ha a kaptár közelébe megyünk. Nem kedvelik az erős testszagot sem. Ha kaptársor mellett visz az utunk, ajánlatos a kaptársor mögött elmenni, hogy ne kerüljünk a repülési útvonalba, így nem zavarjuk meg a gyűjtő méheket. A méh csak akkor árt, ha vétünk a „szabályaik” ellen! Nem szabad kapkodni, hirtelen mozdulatokat tenni és zajongani sem a közelükben. Célszerű világos színű ruhákat viselni. Ajánlott a sűrű szövésű farmernadrág és farmerkabát viselete, mely védelmet biztosít az esetleges szúrások ellen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!